Tilbehør til det gastronomiske køkken

Herunder finder du et lille udvalg af det tilbehør, som vi kan levere til det gastronomiske køkken.

Finder du ikke det du søger, så er du velkommen til at kontakte os, da vi helt sikkert kan levere det du står og mangler, vi har bare ikke mulighed for at lægge det hele op på vores hjemmeside.

Stalgast er den største leverandør af tilbehør til det gastronomiske køkken, som vi samarbejder med. De kan levere stort set alt til både tilberedning, servering og opbevaring.

Vi kan levere et stort udvalg af gryder i forskellige størrelser.
Et lille udvalg af de pander vi kan levere. De findes i mange forskellige former, typer og med forskellige overflader, så som rustfri, støbejern og med teflonbelægning.
Beholdere i forskellige størrelser, udført i polycarbonat. Alle størrelser kan fåes med løst låg eller med tætsluttende silikonelåg. Kan leveres i sort eller klar polycarbonat.
Beholder i flere størrelser og med tekstboks på enden, så man nemt kan notere hvad der er i beholderen og evt. sidste anvendelses dato. Alle beholdere kan leveres med tætsluttende silikonelåg.
Skåle i forskellige størrelser. Kan leveres i glas, rustfri stål med børstet eller poleret inderside og med eller uden hank.
Rustfri spande med børstet eller poleret inderside og med 2 forskellige typer af låg.
Rustfri beholdere til køle-/varmedisplay. Med eller huden hank.
Transportkasser til varme eller kolde fødevarer. Udført i et kraftigt materiale. Kan også leveres som modulkasser, så der kan opbygges efter behov. De er udformet, så de rustfri beholdere passer perfekt direkte ned i kassen, så slipper man for at pakke det i andre beholdere inden transport.
Transportkasser i hård plast eller kraftig flamingo. De rustfri beholdere passer direkte i kasserne, så man slipper for at pakke fødevarene i andre beholdere inden transport.